Om os

​Bjarne Christiansen startede Trehøje Flis i 1990 og har over 25 års erfaring med skoventreprenørarbejde.

Vi henvender os til både private haveejere, virksomheder og offentlige institutioner, men også til andre entreprenører. Vi arbejder primært i Vestjylland, men modtager også opgaver på den anden side af broen.

Vi lægger vægt på at overholde vores aftaler

Vi lægger vægt på, at vores kunder skal kunne stole på os, når vi laver en aftale. Vi lægger med andre ord vægt på, at vores kunder skal være trygge ved at bruge os. Det betyder endvidere, at vi altid er ærlige. Derfor kan du stole på vores indledende tilbud, og hvis opgaven viser sig at være større finder vi en løsning. Du kan således altid regne med, at vi laver arbejdet færdigt.

Vi har blik for detaljen og det flotte finish​

Vi lægger også meget vægt på, at vi skal kunne løse både små og store opgaver. Vores store ekspertise gør endvidere, at vi er i stand til at have blik for detaljen og sikre et flot finish, ligesom vi kan sikre en lang holdbarhed af vores arbejde. Det betyder desuden, at vi kan holde omkostningerne på projektet nede.​

Vi kan arbejde på tværs af forskellige opgavetyper, så det i princippet er ligegyldigt, hvad du skal have ordnet. Vi kan ordne det hele, og det gælder især flishugning, stubfræsning og naturpleje. Og alle vores materialer og arbejdsmetoder er naturligvis af højeste kvalitet.

Kontakt Trehøje Flis på telefon 21 25 27 29 eller på flis@post.tele.dk for at få et uforpligtende tilbud

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

    ✩ ✩ ✩ ✩ ✩

    ​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af
    mere end 2 anmeldelser på 
    Go​ogle​