Naturpleje og opsætning af hegn

Hos Trehøje Flis har vi udført skoventreprenørarbejde i 25 år, og derved har vi opnået stor erfaring med naturpleje. Naturpleje rækker over en lang række forskellige ydelser lige fra at feje veje til at fælde træer.

​Netop når vi arbejder med naturpleje, sikrer vi altid, at der er pænt og ordentligt, når vi forlader opgaven. Vi arbejder hovedsageligt i områderne omkring Herning, Ikast og Holstebro.

Vi vægter kvalitet og grundighed i vores naturpleje

Vi går i det hele taget meget op i, at vi skal levere en ordentlig service, ligesom vi vægter kvalitet og grundighed, når vi udfører naturpleje. Derfor følger vi også altid en opgave til dørs. Vi lægger med andre ord altid et stort arbejde i alle de opgaver, som vi udfører, og der bliver samtidig kræset om både detaljen og helheden.

​En del af vores opgaver med naturpleje går ud på at fælde træer langs vandløb og andre steder i Vestjylland, hvor der er ved at blive groet til. Det kan også være grønne områder i byer, hvor vi kan rydde, således folk atter kan se ud af deres vinduer.

​I 40’erne og 50’erne blev mange åer rettet ud, så man kunne bruge engen og området omkring til dyrkning af afgrøder. Nu genslynger man de åløb, så man kan genetablere nogle områder så der igen kommer højere fiskebestand og vildt i området. Derfor rydder vi moser og engarealer med henblik på en genslyngning, men også så arealerne kan bruges til afgræsning igen.

​Vi opsætter hegn og sørger for brænde til naturcentre

Andre af vores naturpleje-opgaver går ud på at hegne ind, så kreaturer kan gå frit. Derved kan kreaturerne græsse pil og birk og i det hele taget holde bevoksningen nede på en naturlig måde.

​Vi passer endvidere naturcentre, hvor vi blandt andet sørger for, at der altid er brænde til bålpladserne. Vi har i øvrigt udviklet en særlig metode, så gæsterne kan kløve brænde på en stationær kløver.

​Hør mere om vores naturpleje – kontakt os

Ring til os på telefon 21 25 27 29 eller skriv til e-mail flis@post.tele.dk, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for naturpleje.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

    ✩ ✩ ✩ ✩ ✩

    ​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af
    mere end 2 anmeldelser på 
    Go​ogle​