Brændselsflis til stokeranlæg tilbydes​

Hos Trehøje Flis tilbyder vi alle former for brændselsflis, der er sorteret, så det har den nødvendige størrelse til at anvende i stokeranlæg.

Vi sorterer det som brændselsflis og sælger det til private og til firmaer, der for eksempel har et stokerfyr eller stokeranlæg i Herning, Ikast, Holstebro eller et andet sted i Vestjylland.​

Vi får brændselsflis til stokeanlæg ved rydning af træer

Vi tilbyder brændselsflis som færdigsorteret og tørret flis, men vi fliser også for kunder, som selv har adgang til træ og skovarealer. Her kommer vi ud med alt maskineriet og sørger for at flise, så kunden har til vinteren.

Private husejere og virksomheder med stokerfyr eller stokeranlæg kan derpå købe vores brændselsflis i forskellige mængder. Du er velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om priser og leveringsbetingelser.

Vi tilbyder også træflis og flishugning til afdækning, der kan benyttes til ridebaner, til legepladser og i potteplanter samt mange andre steder, hvor der er et afdækningsbehov. Flis har en god bæreevne til for eksempel parkeringspladser, festivaler og lignende. Skal man således have en midlertidig parkeringsplads, er flis nemt at fjerne, og det der er trykket ned i jorden vil stille og roligt rådne op og blive til muld i stedet for grus, der vil forblive i jorden.

Få et uforpligtende tilbud på flis

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 21 25 27 29 eller til at skrive til vores e-mail flis@post.tele.dk, hvis du vil høre mere om rydning, flisning, brændselsflis og flishugning. Du kan altid være sikker på at få en kvalitetsløsning på flis.​

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

    ✩ ✩ ✩ ✩ ✩

    ​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af
    mere end 2 anmeldelser på 
    Go​ogle​