Flishugning rydder byggegrunde og andre tilvoksede arealer​

Hos Trehøje Flis tilbyder vi flishugning i Herning, Holstebro, Ikast og hele Vestjylland. Som flishugger kan vi rydde grønne områder for træer, buske og anden bevoksning. Vi tilbyder alle former for flishugning uanset om det er store eller små opgaver. Vores flishuggere kan rydde alt fra 10-90 cm i diameter og nogle gange samarbejder vi med kollegaer.

Vi sælger flis ved rydning af byggegrunde

Som flishugger rydder vi byggegrunde for træer og buske, så det bliver muligt at bygge. Vi rydder endvidere tilvoksede arealer, der skal benyttes til stier og veje. Desuden fjerner vi træer og buske langs jernbaner og motorveje. Vi kan med andre ord rydde ethvert område, hvor der er store og små træer, samt buske.

Vi laver også brændselsflis, der kan bruges af private husejere og virksomheder, som benytter stokerfyr eller stokeranlæg til opvarmning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på flishugning

Du er velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om priser og leveringsbetingelser på flis til afdækning eller til potteplanter. Du kan ringe til os på telefon 21 25 27 29 eller skrive til vores e-mail flis@post.tele.dk. Derpå kan vi aftale nærmere omkring dine ønsker og behov samt afgive et uforpligtende tilbud på flishugning.​

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

    ✩ ✩ ✩ ✩ ✩

    ​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af
    mere end 2 anmeldelser på 
    Go​ogle​