Barkflis tilbydes af kompetent og loyalt firma

Drømmer du om at fylde dine havebede med barkflis? Så kan du med fordel købe det lige her hos os. Vi garanterer en skarp pris og god kundeservice. Vores firma holder til nær Herning og har primært kunder i Ikast og Holstebro, men vi står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Hvad enten du er en privat eller erhvervskunde, står vi hos Trehøje Flis klar til at hjælpe dig med den mængde barkflis, du har brug for. Vi er et kompetent firma, der har mange års erfaring på området. Derudover lægger vi stor vægt på at være loyale over for vores kunder, hvorfor vi altid overholder vores aftaler.

Anvend barkflis i haven, og mindsk mængden af ukrudt

​Mange danskere anvender barkflis i haven, fordi det giver et pænt og naturligt look. Derudover er det også med til at mindske mængden af ukrudt dér, hvor det lægges. Er du ikke til træflis, tilbyder vi også granitskærver eller muldjord – alt sammen produkter af høj kvalitet, men til en billig pris.

Samarbejder du med os, kan du altid forvente et godt samarbejde, hvor tingene bliver gjort ordentligt. Vi forlader aldrig en opgave, før kunden er helt tilfreds, og vi rydder naturligvis altid op efter os selv. Mangler du rådgivning til en løsning efter dine behov, så står vi også klar til at tilbyde dette.

Køb flis her hos os

​Hvis du er på udkig efter barkflis til din have, så kan du altså med fordel købe det her hos os. Vi giver altid et godt tilbud samt god service, og vi overholder alle vores aftaler.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os for at bestille din barkflis på telefon 21 25 27 29 eller mail flis@post.tele.dk. Du kan også udfylde formularen lige her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

    ✩ ✩ ✩ ✩ ✩

    ​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af
    mere end 2 anmeldelser på 
    Go​ogle​