​Træflis fra nåle- og løvtræer tilbydes

Trehøje Flis er en erfaren skoventreprenør, der udfører alt inden for træflis, rydning og flisning af blandt andet nåle- og løvtræer i Ikast, Herning, Holstebro og omegn.

​Vi er med andre ord din professionelle flishugnings-, stubfræsnings– og naturplejeekspert. Vi kan derfor tilbyde alle former for hjælp inden for dette arbejdsområde. Vi tilbyder også barkflis.​​​

Vi kan rydde en byggegrund for træer

Vi kan således rydde byggegrunde for træer, så det bliver muligt at påbegynde byggeriet og omdanne til træflis. Vi kan også rydde arealer for træer forud for etablering af stier og veje. Vi kan endvidere rydde langs en jernbane eller en motorvej, ligesom vi efterfølgende kan sætte hegn op.

Vi kan desuden tilbyde at udføre blødbundsarbejde som for eksempel rydning af moser og bløde arealer. Her kan vi også sætte hegn op til kreaturer. Vi kan således rydde og flise alle slags grønne områder til træflis, herunder både skove, bevoksede arealer og moser.

Få et uforpligtende tilbud på træflis

Du er velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe til os på telefon 21 25 2​7 29 eller skrive til vores e-mail flis@post.tele.dk, hvis du vil høre mere om flis og træ, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på træflis.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

    ✩ ✩ ✩ ✩ ✩

    ​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af
    mere end 2 anmeldelser på 
    Go​ogle​